Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Leidschendam

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Leidschendam

4 sterren na 153 reviews

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne verrassing. Alles netjes afgeleverd. Handleiding is goed en eenvoudig. Het is inderdaad niet meer dan de oven goed voorverwarmen en in de oven. Borden netjes opmaken en uitserveren. Alsof je thuis in het restaurant zit. De gerechten zijn zo samengesteld en bereid dat het aan smaak en beleving niet onderdoet dan in het restaurant zelf. Prima oplossing zolang het restaurant nog niet open is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader, prijs en kwaliteit zijn super. Tot heel snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 3 gangen menu gegeten. Prijs (16,50 per menu) kwaliteit verhouding super! Aangezien ik het menu ophaalde had ik gevraagd de varkenshaas warm te maken. Hij was extra ingepakt en daardoor nog lekker warm. Aanrader!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, alleen jammer dat de bestelling zo vroeg was. Ik bestel bewust voor 17.45 en om 17.30 staan zij voor de deur. Ik was zelf nog niet thuis (gelukkig wel al bijna) en mijn man was pas rond 17.45 thuis waardoor het eten al wat was afgekoeld.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Zeker een aanrader! Super snelle en vriendelijke bezorging

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud en erg doorbakken en droog

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker, voor herhaling vatbaar.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk 3 gangenmenu ontvangen van Bregje. Was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet onder de indruk prijs versus kwaliteit salades zijn niet te eten. Echt slecht. Ik zal nooit meer bij bregje eten bestellen l... 🧐🤨

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was exact op tijd en het eten was heerlijk!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en hebben ervan genoten! Zeker voor herhaling vatbaar 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren echt niet lekker, weinig sla, groente. Bij kindermenu’s ontbrak appelmoes.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de lockdown gingen we hier geregeld eten, nu voor het eerst besteld en laten thuisbezorgen. Werd op de afgesproken tijd bezorgd en alles was netjes verpakt. Hebben heerlijk gegeten.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en conform wat je voor deze prijs mag verwachten. Vriendelijk personeel bij het afhalen!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Er is niks gebracht! Uiteindelijk ergens anders besteld Toen ik belde werd de telefoon niet meer aangenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijk warm en was van prima kwaliteit . Zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten van het Chef het zelf diner. Een aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten van ons afhaalmenu. Vooral de Beef Tataki is een aanrader. Maar ik zal blij zijn als we weer gewoon in het restaurant kunnen eten. Fijne atmosfeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, warm bezorgd en erg lekker, voor herhaling vatbaar.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 3 keer een 3 gangen menu. Eten kwam op tijd en aardige bezorger.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu kant en klaar opgehaald, smaakte heerlijk, goed warm. Eén voorgerecht ontbrak, maar werd alsnog snel nabezorgd. We houden dit er zeker in, zolang jullie nog niet open mogen.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio, Varkenshaas en een kaasplank. Het was allemaal prima in orde. Lekker gegeten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonde van het geld. Verkeerd voorgerecht. Miste de salade bij de saté zat niets bij verder allen een paar uitgedroogde maïskolven. Nagerecht lag door het hele bakje niet kunnen opeten. Niet voor herhaling vatbaar. Werd wel keurig op de aangevraagde tijd door een erg vriendelijke bezorger gebracht.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, op tijd gebracht. Enige minpunt. Een euro voor een vingerhoedje saus is echt te duur betaald.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en compleet.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren helaas niet zo tevreden. Ik had het eten om 2000 uur besteld omdat mijn zoon dan terug kwam van zijn werk. Jammergenoeg werd het eten al om 1945 uur bezorgd. Dus toen we gingen eten was het al koud. Daarnaast had ik in de opmerkingen gevraagd of de hamburgers well done/goed doorbakken konden worden en heb daar ook nog over gebeld. Als ik het in de opmerkingen had gezet dan kwam het goed zei ze. Maar we kregen twee hamburgers die nog rood waren van binnen en zijn dus niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorging was heel goed, perfect verpakt en bezorging goed en vriendelijk. Voorgerechten heerlijk! Nagerechten Prima! van de hoofdgerecht was helaas alleen de kipsaté lekker. De varkenshaasjes waren taai en droog, De spareribs qaren ook taai, kwamen nauwelijks los van het bot. Heel jammer en zeker niet wat we gewend zijn van het Bregje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Maaltijden waren heerlijk, en lekker warm. 1 Minpuntje We hadden graag gebakken aardappelen gehad in plaats van Friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was heerlijk, de spare ribs waren prima maar het andere vlees was zo gaar dat je er eerst lang op moest kauwen voordat je het kon doorslikken. Het was ook lauw. Het is zo de prullenbak ingegaan. Patat en aardappels zaten ook niet veel smaak aan en de cheesecake lag in allemaal stukken in het doosje. Ik vond dit echt zonde van mijn geld. Was een vriendelijke jongedame die het eten kwambrengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoort rauwkost niet bij het bestelde gerecht? Verder alles prima. Hopelijk weer snel in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een absolute aanrader! Wij hebben heerlijk gegeten en omdat je het zelf thuis even in de oven doet en zelf je timing bepaalt kun je eerst rustig van je voorgerecht genieten. Alle gangen waren heerlijk en perfect verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de cheesecake ontbrak en de Varkenshaas veel te gaar was(taai).

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker thuis "gekookt" met de Bregje@home box!! Voelde net alsof te toch nog een beetje uiteten waren! Was heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht, en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten met de vertrouwde Bregje gerechten. Helaas was de friet wat slap. Het zou ook makkelijker zijn als de hoofdgerechten en friet in aluminium bakjes verpakt zouden zijn. Omdat we rustig wilden genieten van het voorgerecht , hebben we de hoofdgerechten warmgehouden in de oven. Moesten we dus wel eerst alles overdoen in ovenschalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een hele vriendelijke bezorger met een grote glimlach ondanks de gladde wegen. Zeker aan te raden.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, uitleg heel goed via het boekje, een beetje Bregje bij ons thuis. Voor herhaling vatbaar!!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De homebox was lekker, ik miste alleen op hoeveel graden de oven voorverwarmd moest worden. Het restaurant vond ik persoonlijk moeilijk te vinden als je er niet bekekend bent.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zelfs de patat nog lekker! Kwaliteit goed van al het eten! Alleen bestelling was een half uur later dan afgesproken. Wel mailtje gekregen wanneer men vertrok.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Makkelijk opwarmen en goede handleiding.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets meer groenten had ik fijn gevonden Oventijd had iets korter gemogen Maar verder heel tevreden

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en volgens afspraak op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerechten met carpaccio en beef tataki waren top. Hoofdgerecht met spare-ribs viel tegen. Biefstuk en varkenshaas waren goed maar spareribs helaas. Zagen er ook niet aantrekkelijk uit en smaak viel tegen. Jammer. Toetje was heerlijk..proeverij, en kaasplankje en madeleines waren goed. Boekje was ook top..zag er goed uit Jammer dat de gratis 0.0 biertjes niet zijn meegegeven zoals vermeld bij bestelling. Kwamen we achter toen we al thuis waren in Delft. Minpuntje..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

jammer dat de rauwkost er niet bij zat maar verder een prima en goed verzorgde maaltijd. Op tijd klaar, goed geholpen. Netjes opgemaakt, meer dan voldoende en keurig verpakt. Ik kom natuurlijk liever 'live' bij jullie eten maar dit is een smakelijk alternatief en voor herhaling vatbaar. Keurig!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een leuke prijs. Alleen jammer dat ze de rauwkost en de maïskolf vergeten waren te bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,vriendelijk personeel tot snel Bregje

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was van een goede kwaliteit. Bereidingsinstructie was duidelijk. Bij het kaasplankje ontbrak helaas het brood welke wel in de omschrijving stond.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten niet warm was.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het avondeten voor de eerste keer besteld en het heeft ons goed gesmaakt. De bestelling werd ons ook op tijd geleverd. Het geheel dus zeker voor herhaling vatbaar. A.v. K.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, net alsof je in het restaurant zelf zit! Een echte aanrader!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk prima!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting. Echt heerlijk gegeten, kan bijna niet geloven dat dit mogelijk is voor deze lage prijs.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker was goed van smaak zag er erg lekker uit. Het enige nadeel was dat het niet erg warm meer was. En de taartjes waren helemaal kapot. Maar al met al was het wel lekker.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ieder jaar eten wij met mijn moeders verjaardag bij Bregje. Helaas konden wij vandaag niet in jullie gezellige restaurant eten, maar...hebben wij ons favoriete eten besteld en afgehaald. Alles werd netjes verpakt en wat hebben we weer heerlijk genoten van de gerechtjes. Hopelijk volgend jaar weer in jullie restaurant!! Bedankt!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en zeer goed en netjes verpakt. Wij vonden wel dat er wat weinig vlees en groente bij zat. En juist weer heel veel friet.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerechten, nagerechten, en vleesgerechten prima, erg lekker. Voor 4 personen alleen heel, heel erg weinig bravas en groenten, , echt minimaal!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes ingepakt, nog goed op temperatuur en zag er smakelijk uit. Heel fijn dat er nu weer frites bij zijn ipv de wedges. Info over bezorging: via mail op de hoogte gehouden: was iets later dan gepland maar was voor ons geen probleem. We hebben heerlijk gegeten, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gezellig met het gezin „uit eten“ geweest. Heerlijk 3-gangen menu voor thuis besteld vanuit vestiging Leidschendam.. Altijd lekker, goede prijs kwaliteit! Aanrader 👍

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Varkenshaas te lang gebakken. Waardoor taai en zelfs hard. Eten was niet warm maar lauw. Frites slap en taai, witte saus niet lekker. Groetjes Michel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel betaalbaar en heel smakelijk. Superrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht herten ham een streling voor de tong. Salade bij hoofdgerecht mooie en erg lekkere smaak combinatie. De vermaarde friet blijkt minder geschikt als bezorg altijd want wordt beetje taai. De varkenshaas en zeker de champignon sauce smaken gewoon goed. Cheesecake en frambozensauce overheerlijk. Kortom een verwennerij thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen de bezorging kwam 30 min later dan de aangegeven tijd

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer. Eten was kwalitatief goed maar de temperatuur niet. Het meeste was lauw tot bijna koud. Waarschijnlijk gevolg van grote afstand tussen restaurant-huis en dat het best.al koud buiten is?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies klaar op de afgesproken ophaal tijd en was ontzettend lekker!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis driegangen maaltijd van Bregje gegeten! Ouderwets lekker, wel iets later bezorgd dan affesproken.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, maar het is toch fijner om bij jullie in het restaurant te eten. Dan is het hoofdgerecht warmer wanneer je er aan begint. Je krijgt het nu warm mee, maar gaat eerst je voorgerecht eten. Kan Bregje niets aan doen!!! Dus Corona moet razendsnel bestreden worden.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn, dat je bij Bergje tijdens de lock down eten kunt bestellen en ook thuis kunt laten bezorgen. Het was allemaal heerlijk en het eten was prima op temperatuur.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een aangename verrassing.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties vlees en vis waren wel heel erg karig. Maak het liever een euro duurder voor een normaam stuk vlees of vis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de 2e keer besteld bij jullie omdat we de vorige keer zo tevreden waren. Er zijn ons een paar dingen opgevallen: 1) De koude salades bij de keuzemenus en kindermenu zaten niet bij de levering, dat misten we wel! 2) De saus voor bij het malse beenhammetje vond ik niet zo smakelijk, zou het vervangen voor een mildere frissere saus, doordat het hammetje al zeer smaakvol is heeft ie eigenlijk geen saus nodig. 3) De patat werd in een grote zak geleverd, maar was helaas al half lauw en niet meer zo krokant als de vorige keer. Misschien optie geven om zelf keuze te maken of je er patat of salade of wedges erbij wilt? 4) de appelmoes niet bij het warme eten inpakken, is niet zo lekker. 5) vorige keer hadden we servetten erbij geleverd gekregen, deze misten we nu. 6) de cheesecakebodem was wat nat, maar gelukkig smaakte hij heerlijk met de frambozensaus eroverheen. 7) Jullie zijn altijd keurig op tijd! Top! Al met al wel wat verbeterpunten en pluspunten, we hebben w

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, patat leek al wat minder warm, tussentijds opwarmen in magnetron was nodig. De reden van de mais hebben wij niet begrepen. Deze was hard en niets mee te beginnen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorgster

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met behulp van de Bregje @home box. De gerechten waren prima voorbereid en eenvoudig thuis af te maken. Slechts één klein minpuntje: wij vonden de satesaus bij de kipsate iets te zoet, maar dat hebben we thuis met pittige sambal simpel opgelost. Goed gedaan, Bregje!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke 3 gangen maaltijd bezorgd door Bregje Leidschendam. Netjes volgens aangegeven tijd. Goed verpakt waardoor gerechten goed warm waren. Gewoon super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker voorgerecht, en hoofdgerecht. Dat was eigenlijk al genoeg voor de maaltijd. Het dessert hebben we pas om 23.30 gegeten. Kwaliteit was uitstekend

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top. Het eten zelf was alleen erg droog

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, tijdig en betaalbaar

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden goed op de hoogte gehouden over de bestelling en die kwam prima op tijd. Het eten was heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Alleen de carpaccio op een plastic velletje presenteren is niet handig dat krijg je niet meer er vanaf en netjes op een bord. Maïskolf was wel iemiminie stukje. Maar al met al prima 👌

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke 3 gangen menu’s besteld. Kwamen goed verpakt en warm aan. Enige punt van aandacht, doe de tomaat en sla even apart in een zakje bij de hamburger. Broodje was hierdoor nogal sompig geworden. Verder top, zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en bezorging waren helemaal goed. Helaas ontbrak alleen alle groente (salade en maiskolfjes) bij onze drie hoofdgerechten. En we kregen per ongeluk twee poke bowls zalm ipv 1 zalm en een met pompoen. Desondanks hebben we heerlijk gegeten en het was echt heel snel bezorgd! Maar klein beetje slordig ingepakt dus hier en daar....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed en bezorgd door een aardige dame Varkenshaas had wel iets meer dan 3 stukjes mogen zijn, frieten zijn heel lekker!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles te koud, patat 100% verpietert , voor geld te duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet saté zelf ging wel patat nee kroepoek nee. Geen tweede keer hier.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Beenhammetje was heerlijk mals en de zalm ook. Ook de aardappeltjes en maïs waren lekker, echt vond onze dochter de sla en tomaat op de hamburger niet zo lekker. In de pokebowl zalm zat gerookte zalm, ik zou hier liever verse rauwe zalm in serveren, nu overheerste de gerookte smaak teveel. Zou deze niet meer nemen, maar de zalm en beenham zeker wel!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Helaas klopte de bestelling niet helemaal. We kregen 2x de carpaccio terwijl we er maar 1 besteld hadden. De beef tataki zat er niet bij. De salades bij het hoofdgerecht zaten er niet bij en we hadden een toetje teveel.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, zoals wij gewend zijn van bregje. Jammer dat je geen extra voorgerecht als tussengerecht voor €4 kan kiezen, en jammer dat er geen keuze is tussen aardappeltjes of frietjes.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was altijd top. Het voelde als restaurant kwaliteit maar dan thuis. Maar nu was de salade bevroren en de croutons erbij waren zompig. Het vlees was wel heerlijk, net zoals het proeverijtje vooraf.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was exact op tijd. Alles was nog goed warm en smaakte hartstikke goed.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk , blij dat jullie nu bezorgen. Wij blijven jullie steunen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en in deze periode is het fijn dat het zo kan! Eten werd netjes in een warmhoudbak aangeleverd. Je krijgt ook een mailtje wanneer ze onderweg zijn. Top geregeld!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een uitstekende maaltijd. We doen maar net of het hier thuis een Proeflokaal is :) Fijn dat jullie bezorgen in deze 2e lockdown. binnenkort bestellen we gewoon weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk restaurant. En heerlijk gegeten weer. Mijn nummer 1 restaurant!❤

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en er wordt heel zorgvuldig rekening gehouden met glutenvrij eten, zelfs lekkere broodjes en in de oven gebakken friet.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd en fantastische service. We zijn heel blij Bregje 'in huis' te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel wedges, maiskolfje, rauwkost, ijsbergsla en aardappelsalade Er zat geen maiskolfje bij, geen rauwkost, geen ijsbergsla geen aardappelsalade, erg teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld dat de bezorging niet door kon gaan, omdat er een zieke was en niemand anders met een rijbewijs. Vervolgens dus alsnog zelf opgehaald. Kwaliteit was goed,Erg lekker gegeten. Wat wel jam was is dat er voor 4 menu’s maar 1 bakje met salade/aardappelsalade bij zat terwijl dit bij elk hoofdgerecht zou moeten zitten.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

"Alle waar is naar zijn geld", zegt men. Dat had ik moeten beseffen toen ik de prijzen bij Bregje (afhaal) zag! Helaas viel onze bestelling erg tegen. Allereerst was het eten niet op tijd klaar (aangegeven om 17.30u halen, krijg later melding dat het 17.50u wordt, maar uiteindelijk werd het 18.00u). Daarnaast was de carpaccio smakeloos, de aardappeltjes zwart en de kinder-kipnuggets slap. De warme wafel en het vlees waren oké. Jammer, wij bestellen hier niet meer.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten 👍👍

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

volgende keer minder frites, halve portie de salade was vergeten verder oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles supernetjes ingepakt, goed op temperatuur en alles was heerlijk. Wafel is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was super lekker en warm. Prettige service bij het afhalen Ga hier vaker bestellen

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd, heerlijk en goed verzorgd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Een regelrechte miskoop. De carpaccio was goed, maar het hoofdgerecht bestond uit verkoolde aardappeltjes en een klein stukje vlees. Bij het afhalen van het gerecht hing er een geur van aangebrand eten en er hing een damp in de zaal. Hier is iets helemaal misgegaan. Het moge zo zijn dat Bregje niet duur is, maar zelfs dan was het geen waar voor z*n geld. Nooit meer doen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel eten voor je geld. Rook lekker, was warm en smaakte goed. Vriendelijke bezorging. Gaan zeker weer bestellen en laten bezorgen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beoordeling was wellicht hoger geweest als de aardappel wedges minder lang in de frituur hadden gezeten, donkerbruin en bijna aangebrand, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was weer heerlijk 👍👍

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, en lekker warm. Heerlijk thuis uit eten geweest. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd heel snel bezorgd. Alles was nog flink heet. Het zag er keurig verzorgd uit. Degene die bezorgde hield netjes afstand. Het 3-gangen-menu was heerlijk. De carpaccio zat in een eigen doos, wat handig was. Heerlijke saté, echt een aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten thuis is niet te vergelijken met uit eten in een andere ambiance met familie of vrienden. Dat als eerste. Los daarvan was ik niet helemaal enthousiast. Ik zou het niet zo gauw weer doen. Hoe houd je het warm tijdens het vervoer. Van de aardappelen heb ik weinig gegeten.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteren ons eten afgehaald. Dit is ons heel goed bevallen. Leuke en vlotte meiden achter de balie. Goed geregeld met de verschillende afhaaltijden en afstand houden. Het eten was op tijd klaar en heeft echt heerlijk gesmaakt! Kortom heel tevreden!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was stipt op tijd. Eten was voortreffelijk. Alsof je een restaurant aan huis had. Thanks again voor het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Het aantsl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top heerlijk gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, porecies op tijd. Eten goed warm en was heerlijk.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgt, goed verpakt. Lekker eten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Heerlijke spareribs en salades. Zeker voor herhaling vatbaar 👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Op tijd gebracht en warm! Goede kwaliteit!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er op afgesproken tijd en keurig verpakt en bezorgd. De kwaliteit was echter niet goed. Burgerbroodje veel te hard, uitgedroogd en een beetje verbrand. De bijgeleverde aardappeltje onsmakelijk en de salade zuur. Teleurstellend dus

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, alles was zo lekker alsof thuis een 3sterren restaurant was! En de bezorging ook super goed. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed en veel voor dat geld.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed hoe het nu bij jullie geregeld is. Het vlees, salades, mais en de aardappels waren heerlijk en goed op temperatuur Alleen de kroepoek was oud en taai Misschien een idee om dit apart in zakjes erbij te leveren

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat wij hebben gegeten was heerlijk! Eèn advies, geen kroepoek op de saté maar er los bij. Ga zo door, succes 🥰😘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wel brood vergeten bij te voegen, stond wel op bon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties, goed verpakt en mooi optijd klaar. Was erg smaakvol. Aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en keurig afgeleverd. Voor herhaling vatbaar

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, fijn dat het afhalen zo vlot verliep.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewoonlijk lekker