Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Leidschendam

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Leidschendam

5 sterren na 72 reviews

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met behulp van de Bregje @home box. De gerechten waren prima voorbereid en eenvoudig thuis af te maken. Slechts één klein minpuntje: wij vonden de satesaus bij de kipsate iets te zoet, maar dat hebben we thuis met pittige sambal simpel opgelost. Goed gedaan, Bregje!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke 3 gangen maaltijd bezorgd door Bregje Leidschendam. Netjes volgens aangegeven tijd. Goed verpakt waardoor gerechten goed warm waren. Gewoon super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekker voorgerecht, en hoofdgerecht. Dat was eigenlijk al genoeg voor de maaltijd. Het dessert hebben we pas om 23.30 gegeten. Kwaliteit was uitstekend

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top. Het eten zelf was alleen erg droog

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, tijdig en betaalbaar

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden goed op de hoogte gehouden over de bestelling en die kwam prima op tijd. Het eten was heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten . Alleen de carpaccio op een plastic velletje presenteren is niet handig dat krijg je niet meer er vanaf en netjes op een bord. Maïskolf was wel iemiminie stukje. Maar al met al prima 👌

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke 3 gangen menu’s besteld. Kwamen goed verpakt en warm aan. Enige punt van aandacht, doe de tomaat en sla even apart in een zakje bij de hamburger. Broodje was hierdoor nogal sompig geworden. Verder top, zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en bezorging waren helemaal goed. Helaas ontbrak alleen alle groente (salade en maiskolfjes) bij onze drie hoofdgerechten. En we kregen per ongeluk twee poke bowls zalm ipv 1 zalm en een met pompoen. Desondanks hebben we heerlijk gegeten en het was echt heel snel bezorgd! Maar klein beetje slordig ingepakt dus hier en daar....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed en bezorgd door een aardige dame Varkenshaas had wel iets meer dan 3 stukjes mogen zijn, frieten zijn heel lekker!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles te koud, patat 100% verpietert , voor geld te duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet saté zelf ging wel patat nee kroepoek nee. Geen tweede keer hier.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Beenhammetje was heerlijk mals en de zalm ook. Ook de aardappeltjes en maïs waren lekker, echt vond onze dochter de sla en tomaat op de hamburger niet zo lekker. In de pokebowl zalm zat gerookte zalm, ik zou hier liever verse rauwe zalm in serveren, nu overheerste de gerookte smaak teveel. Zou deze niet meer nemen, maar de zalm en beenham zeker wel!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Helaas klopte de bestelling niet helemaal. We kregen 2x de carpaccio terwijl we er maar 1 besteld hadden. De beef tataki zat er niet bij. De salades bij het hoofdgerecht zaten er niet bij en we hadden een toetje teveel.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, zoals wij gewend zijn van bregje. Jammer dat je geen extra voorgerecht als tussengerecht voor €4 kan kiezen, en jammer dat er geen keuze is tussen aardappeltjes of frietjes.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was altijd top. Het voelde als restaurant kwaliteit maar dan thuis. Maar nu was de salade bevroren en de croutons erbij waren zompig. Het vlees was wel heerlijk, net zoals het proeverijtje vooraf.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was exact op tijd. Alles was nog goed warm en smaakte hartstikke goed.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk , blij dat jullie nu bezorgen. Wij blijven jullie steunen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en in deze periode is het fijn dat het zo kan! Eten werd netjes in een warmhoudbak aangeleverd. Je krijgt ook een mailtje wanneer ze onderweg zijn. Top geregeld!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een uitstekende maaltijd. We doen maar net of het hier thuis een Proeflokaal is :) Fijn dat jullie bezorgen in deze 2e lockdown. binnenkort bestellen we gewoon weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk restaurant. En heerlijk gegeten weer. Mijn nummer 1 restaurant!❤

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en er wordt heel zorgvuldig rekening gehouden met glutenvrij eten, zelfs lekkere broodjes en in de oven gebakken friet.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd en fantastische service. We zijn heel blij Bregje 'in huis' te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel wedges, maiskolfje, rauwkost, ijsbergsla en aardappelsalade Er zat geen maiskolfje bij, geen rauwkost, geen ijsbergsla geen aardappelsalade, erg teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld dat de bezorging niet door kon gaan, omdat er een zieke was en niemand anders met een rijbewijs. Vervolgens dus alsnog zelf opgehaald. Kwaliteit was goed,Erg lekker gegeten. Wat wel jam was is dat er voor 4 menu’s maar 1 bakje met salade/aardappelsalade bij zat terwijl dit bij elk hoofdgerecht zou moeten zitten.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

"Alle waar is naar zijn geld", zegt men. Dat had ik moeten beseffen toen ik de prijzen bij Bregje (afhaal) zag! Helaas viel onze bestelling erg tegen. Allereerst was het eten niet op tijd klaar (aangegeven om 17.30u halen, krijg later melding dat het 17.50u wordt, maar uiteindelijk werd het 18.00u). Daarnaast was de carpaccio smakeloos, de aardappeltjes zwart en de kinder-kipnuggets slap. De warme wafel en het vlees waren oké. Jammer, wij bestellen hier niet meer.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten 👍👍

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

volgende keer minder frites, halve portie de salade was vergeten verder oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles supernetjes ingepakt, goed op temperatuur en alles was heerlijk. Wafel is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was super lekker en warm. Prettige service bij het afhalen Ga hier vaker bestellen

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd, heerlijk en goed verzorgd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Een regelrechte miskoop. De carpaccio was goed, maar het hoofdgerecht bestond uit verkoolde aardappeltjes en een klein stukje vlees. Bij het afhalen van het gerecht hing er een geur van aangebrand eten en er hing een damp in de zaal. Hier is iets helemaal misgegaan. Het moge zo zijn dat Bregje niet duur is, maar zelfs dan was het geen waar voor z*n geld. Nooit meer doen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel eten voor je geld. Rook lekker, was warm en smaakte goed. Vriendelijke bezorging. Gaan zeker weer bestellen en laten bezorgen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beoordeling was wellicht hoger geweest als de aardappel wedges minder lang in de frituur hadden gezeten, donkerbruin en bijna aangebrand, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was weer heerlijk 👍👍

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, en lekker warm. Heerlijk thuis uit eten geweest. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd heel snel bezorgd. Alles was nog flink heet. Het zag er keurig verzorgd uit. Degene die bezorgde hield netjes afstand. Het 3-gangen-menu was heerlijk. De carpaccio zat in een eigen doos, wat handig was. Heerlijke saté, echt een aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten thuis is niet te vergelijken met uit eten in een andere ambiance met familie of vrienden. Dat als eerste. Los daarvan was ik niet helemaal enthousiast. Ik zou het niet zo gauw weer doen. Hoe houd je het warm tijdens het vervoer. Van de aardappelen heb ik weinig gegeten.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteren ons eten afgehaald. Dit is ons heel goed bevallen. Leuke en vlotte meiden achter de balie. Goed geregeld met de verschillende afhaaltijden en afstand houden. Het eten was op tijd klaar en heeft echt heerlijk gesmaakt! Kortom heel tevreden!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was stipt op tijd. Eten was voortreffelijk. Alsof je een restaurant aan huis had. Thanks again voor het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Het aantsl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top heerlijk gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, porecies op tijd. Eten goed warm en was heerlijk.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgt, goed verpakt. Lekker eten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Heerlijke spareribs en salades. Zeker voor herhaling vatbaar 👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Op tijd gebracht en warm! Goede kwaliteit!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er op afgesproken tijd en keurig verpakt en bezorgd. De kwaliteit was echter niet goed. Burgerbroodje veel te hard, uitgedroogd en een beetje verbrand. De bijgeleverde aardappeltje onsmakelijk en de salade zuur. Teleurstellend dus

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, alles was zo lekker alsof thuis een 3sterren restaurant was! En de bezorging ook super goed. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed en veel voor dat geld.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed hoe het nu bij jullie geregeld is. Het vlees, salades, mais en de aardappels waren heerlijk en goed op temperatuur Alleen de kroepoek was oud en taai Misschien een idee om dit apart in zakjes erbij te leveren

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat wij hebben gegeten was heerlijk! Eèn advies, geen kroepoek op de saté maar er los bij. Ga zo door, succes 🥰😘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wel brood vergeten bij te voegen, stond wel op bon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties, goed verpakt en mooi optijd klaar. Was erg smaakvol. Aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en keurig afgeleverd. Voor herhaling vatbaar

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, fijn dat het afhalen zo vlot verliep.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewoonlijk lekker